0
clear
  • Viking Селтик брошка Трикетра на Жени - 2 бр. Средновековна брошка на Викингите Набор от Игли Скандинавските украса Езически Амулет Викканская брошка Овални брошка Ръ?
  • -20%
  • -20%
Viking Селтик брошка Трикетра на Жени - 2 бр. Средновековна брошка на Викингите Набор от Игли Скандинавските украса Езически Амулет Викканская брошка Овални брошка Ръ?

Viking Селтик брошка Трикетра на Жени - 2 бр. Средновековна брошка на Викингите Набор от Игли Скандинавските украса Езически Амулет

BGN 15.04

Брой продукти
Налично за поръчка

Тази брошка с вида дракон ръчна изработка, направени в стила на селтик дракон, вытравлена от цинк.Копие овална брошки викингите отворена за работа на 10-ти век, открит Морбергом в южна норвежка провинция Бускеруд.Овални брошка на викингите също така се нарича брошка костенурка или брошка костенурки и е неразделна част от дамско облекло в ерата на викингите.Брошка във формата на костенурка викингите двойки, носен под дясното и лявото рамо и служи за закрепване на престилка за дрехи.Брошка във формата на костенурка отлита от висококачествена бронз и внимателно полира.Също така е на разположение в посеребренном изпълнение.На задната страна на овална брошки от Morberg е здрава игла - така че брошка с костенурката също така е подходящ за дрехи от тежка вълна.Овални брошка от Морберга е намерен в норвежката провинция Бускеруд и в момента е изложена в Историческия музей в Осло.Дизайнът на тази брошки с костенурката е характерно за така наречения стил желе, който доминира в изкуството на викингите през 10 век.Размери брошки Viking : 57 х 40 х 15 мм. Овална брошка винаги носи двойки.Така че ние продаваме 2 бр./компл.Цената е за 2 бр. Подробна информация за брошках черепаховых на викингите може да се намери в известното издателство "Викингетайд смыккер" 1928 г. Ян Петерсен.Брошки в овалния престилка-характерните елементи на женски дрехи викингите.Те са използвани основно като необходим аксесоар за носене передника.Тези красиви бижута са изработени в рамките на нашата колекция на "Слугиня-защитница", която ще се носи с передником "Ингрид пазач".На тях има собствен дизайн с гравирана фигура, която отговаря на това покритие.Тази брошка с вида дракон ръчна изработка, направени в стила на селтик дракон, вытравлена от цинк.Копие овална брошки викингите отворена за работа на 10-ти век, открит Морбергом в южна норвежка провинция Бускеруд.Овални брошка на викингите също така се нарича брошка костенурка или брошка костенурки и е неразделна част от дамско облекло в ерата на викингите.Брошка във формата на костенурка викингите двойки, носен под дясното и лявото рамо и служи за закрепване на престилка за дрехи.Брошка във формата на костенурка отлита от висококачествена бронз и внимателно полира.Също така е на разположение в посеребренном изпълнение.На задната страна на овална брошки от Morberg е здрава игла - така че брошка с костенурката също така е подходящ за дрехи от тежка вълна.Овални брошка от Морберга е намерен в норвежката провинция Бускеруд и в момента е изложена в Историческия музей в Осло.Дизайнът на тази брошки с костенурката е характерно за така наречения стил желе, който доминира в изкуството на викингите през 10 век.Размери брошки Viking : 57 х 40 х 15 мм. Овална брошка винаги носи двойки.Така че ние продаваме 2 бр./компл.Цената е за 2 бр. Подробна информация за брошках черепаховых на викингите може да се намери в известното издателство "Викингетайд смыккер" 1928 г. Ян Петерсен.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Дизайн : блестящи иглиброшки, изработени във формата на леденцового тръстика, с имитация на кристали и п

Култивирани Сладководни Перли.Устойчиви на потъмняване на стенописите метал златния тон.Кръстове от г�

Търговска марка "Sunssy" предава нашата идея за създаването на този изделия, бижута са не само украшение, но

Палестина 2 Милс {19271947} 10В Британски мандат в предната част : стойност, маслиново дърво клони надпис : מיל�

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде вър

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде вър

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде вър

Прекрасни бижута, шапки и гривни, изработени от метал,не съдържащи никел,с помощта на специален процес,б

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде вър

Блестящ набор от игли за брошки от планински кристал може да се използва за много занаятчийски украса, д

Печат на етикет за обратна доставка.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!МОДЕЛЪТ на ПЛАНА : Пл�

Елате с 3 Цветя 3 Бр в Ожерельях един Размер по Поръчка, Достъпна Цена, си Струва да се Купи!.Изработен е от

Размер колиета 9,5 инча и по шията от мъниста доста повече от веригата, предоставена за регулиране и зат�

Материал : 160 скъпоценни камъни.Тегло на кулон : 9 грама; дължина на веригата франко : 24 инча.ДИЗАЙН→ Този �

Материал : Неръждаема стомана 316 L,никога не ръждясва,Здрава и устойчива,Високо качество.Размерът на еди�

Please wait...