0
clear
  • Качествена Мека Пластмаса Риболовна Стръв Изкуствена Стръв Светещ Светещ Креветочная Стръв Червеи, Ларви Стръв Солено Пресноводная Ледена Риболовна Стръв за Риб?
  • -20%
  • -20%
Качествена Мека Пластмаса Риболовна Стръв Изкуствена Стръв Светещ Светещ Креветочная Стръв Червеи, Ларви Стръв Солено Пресноводная Ледена Риболовна Стръв за Риб?

Качествена Мека Пластмаса Риболовна Стръв Изкуствена Стръв Светещ Светещ Креветочная Стръв Червеи, Ларви Стръв Солено Пресноводная

BGN 7.19

Брой продукти
Налично за поръчка

????【РЕАЛИСТИЧНА МЕКА СТРЪВ】 : Тази много подробна мека пластмаса светещ стръв е една от най-реалистичните на пазара.Светещи скариди с двойно реалистичен дизайн око ларви правят по-привлекателни. ????【ОТЛИЧЕН РАЗМЕР на СКАРИДИ за СТРЪВ】 : дължина 1.7 инча (45 mm), тегло 0,7 g(0,02 грама), който може да се използва за различни видове.като костур, крэппи,риболов на костур.и една малка стръв за калмари и може да се използва за риболов риболов. ????【СВЕТИ В ТЪМНОТО МЕКА СТРЪВ】 : Цвят на светене привличат любопитна риба, докато дебел дизайн гарантира, че куката е скрита и ви помага да се засаждат на по-големи риби.Изисква се светлина, за да го заредите с енергия, тогава ще стръв ярко светят.??? 【ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ】 : Тази мека стръв за улов на сладководна със солена вода, предназначени специално за това, за да се избегне разпадането след забиване на куката и улов на няколко риби.???? 【 УНИВЕРСАЛНА СТРЪВ ЗА РИБОЛОВ УЛОВ】 : Малки примамки за калмари могат да се използват за различните видове риби, като риба, крэппи, бяла риба, костур.Светещи меки примамки са много гъвкави, и могат да бъдат използвани по време на лед риболов, началото на нощен риболов.Това също е чудесен избор за инсталация с джиговой глава и безтегловност на инсталацията. 1. РЕАЛИСТИЧНА МЕКА СТРЪВ : Този е много подробен мека пластмаса е един от най-реалистичният на пазара.Светещи скариди с двойно реалистичен дизайн око ларви правят по-привлекателни. 2. ОПТИМАЛНИЯТ РАЗМЕР : Скариди могат да се използват за различни видове.като костур, крэппи,риболов на костур.и малки скариди може да се използва за риболов риболов. 3. СВЕТЕЩО В ТЪМНОТО МЕКА СТРЪВ : Цвят на светене привличат любопитна риба, докато дебел дизайн осигурява скриване на куката и ви помага да се засаждат на по-големи риби.Изисква се светлина, за да го заредите с енергия, тогава ще стръв ярко светят. 4. ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : Разработена специално, за да се избегне разпадането след забиване на куката и улов на няколко риби. 5. УНИВЕРСАЛНИ РИБОЛОВНИ ПРИМАМКИ : Скариди samll могат да се използват за различни видове риболов, като костур, крэппи, бяла риба, костур.Светещи меки примамки са много гъвкави, и могат да бъдат използвани по време на лед риболов, началото на нощен риболов.Това също е чудесен избор за стенд с джиговой глава и безтегловност на инсталацията.ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : .Здрава стръв, разработена специално, за да се избегне разпадането след преминаване на кука за риболов и улов на няколко риби.В пакета включва : . 54 Бр. Меката Стръв За Скариди.Те са малки и най-вече се използват във входовете.Малки сурови скариди може да се използва за риболов риболов, риболов с лодка.Скариди samll могат да се използват за различните видове риби, като риба, crappie, бяла риба, костур.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

КАЧЕСТВО 6инчови маховые пера с МОНОлидер с тегло 150 килограма!.НАПЪЛНО ОБОРУДВАНПредназначена за прив

Лазерна голография на ребристом тялото максимално увеличава 3 D очите и атракция за риба.Здрава констру

,, Печати с тегло 3 бр., 5 Различни пластмасови червеи 18 бр.Найдобрият подарък за любителите на риболова...

【Набор от 10 теми Делукс】 : Вие искате ли да хвана повече риба?Който не го прави!Има само един начин за по

Валентин, идеален подарък за баща, син, съпруг, човек!Снабден с кутия за рибарски принадлежности, почти в

Помалка, преработен Идеалната Пола.Официалната емблема на КВД.Реалистичен поглед.Помалък профил.Strike Ки

【Мек, еластичен и здрав】В сравнение с други примамки, меки примамки Mgotu TRD, изработени с комбинация от м

????【Пълна гама от продукти за всеки рибар】 Различни видове риболовни принадлежности премиумклас осиг

【Сложна симулация рибена глава】Блеснастръв за риболов на костур е реалистична нарисувана от ръката н

Както за сладководни,така и за морска вода, определени за улов на няколко вида идеален за океан, езеро, р

7 Опаковки Включва седем (7) на всеки компонент (Нож спиннера, развъртане с шарикоподшипником, Autostop с вин

Набор от риболовни примамки 10шт с кутия за принадлежности, найпопулярният размер : 1 / 13 унция , 1 / 8 унция ,

137 бр Комплект за риболовни примамки За принадлежности Съдържа голямо разнообразие от примамки, които

(7 БР. / 7 цвята) Набор от меки светещи примамки за скариди, изработен от висококачествен силиконов матери

Опаковка 10 бр. / компл + 1 бр x кутия за съхранение.Размер на кутия за принадлежности : 13см2,4смх6 см(5,12x0,94x2,36

Please wait...