0
clear
  • Детска клавиатура BENGOO, Малка жични клавиатура с дъгова осветление RGB led подсветка с 89 клавишите и мултимедийните Шорткусом,Механична клавиатура с 25 клавиша за защи?
  • -20%
  • -20%
Детска клавиатура BENGOO, Малка жични клавиатура с дъгова осветление RGB led подсветка с 89 клавишите и мултимедийните Шорткусом,Механична клавиатура с 25 клавиша за защи?

Детска клавиатура BENGOO, Малка жични клавиатура с дъгова осветление RGB led подсветка с 89 клавишите и мултимедийните Шорткусом,Механична

BGN 19.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Токови са обхванати от първия ден.ТЕХНИЧЕСКА ЕКСПЕРТНА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.. 【Цветна дъга с осветление RGB】 : 5 режима на подсветката led, 8 цветови вариации, статично и динамично осветление.USB-клавиатура BENGOO с регулируема скорост на светлината (режим на дълго и на дихателната и осветление), която лесно управление с помощта на писалката.Можете да настроите атмосфера осветление в съответствие с вашите предпочитания.Освен това, ако клавиатурата не работи в продължение на 10 минути, осветление автоматично ще се изключи и натиснете произволен клавиш, за да се събуди за спестяване на енергия и удължаване срока на експлоатация на осветлението. 【Висококачествена клавиатура с 89 клавишите】 : Дизайн на клавиатурата с 89 бутони запазва правилната област за работа с цифровите бутони, който е по-подходящ за вашите навици за използване. 25 ключове бесконфликтная и нескользящая конструкция осигуряват гладкост на употреба.Около дизайн на клавиатурата и капачки за впръскване на гориво ABS осигуряват дълготрайност на клавиатурата. 【Многофункционална дръжка и мултимедийни клавиши 】 : Функция дръжки тази клавиатура е напълно уникален.Той може удобно да регулирате силата на звука и подсветка.Дръжка Fn+ : Кога ще светне индикатор за силата на звука, завъртете копчето за регулиране на силата на звука+ и силата на звука-.Кога ще светне led осветление, натиснете копчето за промяна на режими и цвета на подсветката.завъртане за регулиране на скоростта на осветление.Освен това, комбинация от клавишите FN и различни комбинации ви позволява да изпълнявате 12 видове мултимедийни операции. 【Висок комфорт и адаптивност】 : Детска клавиатура BENGOO е с ергономичен дизайн.Общата повърхност на клавишите с наклон 20° в съответствие навици за използване на ръцете, две регулиране на височината осигуряват ефективна работа и по-добър потребителски интерфейс.Дъното е снабдено с противоплъзгаща подложка, която гарантира, че тя не се плъзга по време на работа. 【Механично усещане】 : Клавиатура BENGOO RGB притежава отлично чувство за използване като удар.Усилието за задействане на 60±15 г и време отскок 5 ms създават усещане, подобно на механична клавиатура.Той може да гарантира висока точност и по-висока скорост на реакция, както и приятен звук натискане по време на игра.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

ТЕХНИЧЕСКА ЕКСПЕРТНА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24 / 7, за да помогне с настройките, пр

【40000 класически игри】Миниигрова конзола идва с карта памет от 128 GB, поддържа 40000 популярните ретроаркад

Please wait...